ÉRLELT SAJTOK
Sajtországban az érlelt sajtjaink alapanyagát Jersey teheneink kiváló minőségű teje adja. Teheneink etetése kizárólag kukoricadara, árpa, széna, és lucerna.A szálas takarmány erjesztés nélküli.
A jó alapanyag feltétele a jó minőségű termékeknek, ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő takarmányozásra.
Trappista sajt
Trappista sajt Trappista sajtunkat a tiszta enyhén dióbélre emlékeztető íz jellemzi. Reszelni, csemegézni kiválóan alkalmas. Méltó résztvevője lehet egy üveg borral egy kellemes baráti beszélgetésnek.
Füstölt trappista sajt
Trappista sajtunkat bükkfával füstöljük, míg elnyeri szépséges aranybarna színét, és utánozhatatlan ízét, aromáját.
Alpesi érlelt sajt
Alpesi érlelt sajtunk különleges tradicionális módon készül, 100 % szénatejből. Egyedi zamata az érlelési idő alatt alakul ki, ami kellemesen zamatos.
Füstölt alpesi érlelt sajt
Alpesi sajtunkat bükkfával füstöljük, míg elnyeri szépséges aranybarna színét, és utánozhatatlan ízét, aromáját.
Vörös borban érlelt sajt
A sajtkorongot minőségi vörösborba helyezzük 2 x 24 órára, ezalatt a sajt kérgét befogja a bor utánozhatatlan színt és zamatot adva. Az érlelés során a végleges ízek kialakulnak a sajtban, kiegészítve a vörösbor adta pikáns zamattal.
Diós érlelt sajt
Dió tinktúrában érlelt félkemény sajt Diós kérgű sajtunk különleges eljárással készült diólevél tinktúrában érlelt félkemény sajt. Különleges íze, aromája sok sajtkedvelő kedvence.